| test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın | |
|
+3__skytalker__ TheBlackRider therapzone 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
therapzone
| Konu: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın C.tesi Ağus. 25, 2007 1:11 pm | |
| Bu mesajin sonunda sana bir soru sorulacak. Hemen yanitla. Durup dusunme. Aklina ilk gelen seyi soyle. Ama kesşnlkle bekleme test amacına bu şekilde ulaşıyor
Bu eglenceli bir "test"... VE ayni zamanda biraz acaip (cok acaip)! Bir dene, Boylece kac insanin seninle ayni orana dustugunu goreceksin. Konu satirina kendinin %98’de veya %2’de oldugunu yazmayi unutma. Bunun ne demek oldugunu "test"i bitirdikten sonra anlayacaksin.
Simdi... asagidaki talimatlari olabildigince cabuk yerine getir. Bir hesabi bitirmeden otekine gecme.. Yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin. sadece topla ve aşağı doğru devam ederek diğer sayılara gec Sadece kafadan hesaplayarak cevap ver gec.
Sasiracaksin.
Basla:
Asagidaki toplamlar kac ediyor:
89+2
12 + 53
75 + 26
25 + 52
63 + 32
Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti... Hadi. tek bir tane daha...
CABUK! BIR RENK VE BIR ALET DUSUN!
123 +5
hemen Asagiya devam et...
Biraz daha...
Aklina kirmizi bir cekic geldi, degil mi?
Eger verdigin cevap bu degilse, sen anormal sayilmasa da farkli bir akla sahip olan %2 insandan birisin.
Insanlarin %98’i bu alistirmayi yapinca kirmizi bir cekic diye yanitliyor. | |
|
| |
TheBlackRider
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın C.tesi Ağus. 25, 2007 1:24 pm | |
| ben o sanslı %2 denim | |
|
| |
__skytalker__
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın C.tesi Ağus. 25, 2007 1:37 pm | |
| harbi kırmızı çekiç geldi aklıma da nasıl oldu anlamadım ne alaka? | |
|
| |
TheBlackRider
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın C.tesi Ağus. 25, 2007 1:49 pm | |
| benim aklıma kımmızı desdereeeee geldi | |
|
| |
matrock
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın C.tesi Ağus. 25, 2007 5:27 pm | |
| mor kerpeten dedim hiç alakasız | |
|
| |
B.Kardes Admin
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın C.tesi Ağus. 25, 2007 5:29 pm | |
| Ben direk cevaba kaydıgım icin birsey anlamadım neyse ... Ama % 2 den olayım | |
|
| |
emlbyrk
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın C.tesi Ağus. 25, 2007 5:51 pm | |
| renk tuttu ama alet yanlış | |
|
| |
__skytalker__
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın C.tesi Ağus. 25, 2007 5:56 pm | |
| bende de tam tuttuda nası oldu anlamadım? | |
|
| |
therapzone
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın Cuma Ağus. 31, 2007 2:02 am | |
| ee testi ben hazırladım desem yalan olacak ama bi yerde gördüm çok hoşuma gtti gerçi bende tutmadı ama yine de okuduğum yerde birçok kişi tuttu demişti ben de hala çözemedim ama insan beyni bi süre durmadan çalıştı mı sonra yawaşlıo demek bir süre daha beqlemesi lazım diğer işlermlere geçmek için benim pc de öle:D:D:D bilimsel olarak açıklamak gerekirse beyin üst üste bir çok işlem yaptıktan sonra bazı sınırlamalar gelio yani adam kalkıp mor demez:D bildiğimiz ana renkler wardır bunlardan birini der ki genelde aklımıza gelen ilk renk de kırmızı dır fakat çekiç i ben de tam olarak çözemdim ben bilgisayar dedim direk:D bildiğim en güzel alet
En son tarafından C.tesi Eyl. 01, 2007 1:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
TheBlackRider
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın Cuma Ağus. 31, 2007 1:09 pm | |
| kaan sana belediye baksın | |
|
| |
farthen dur brom
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın Perş. Eyl. 13, 2007 3:51 am | |
| baba bunların zamanı geçti sanki yaff. | |
|
| |
__skytalker__
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın Cuma Eyl. 14, 2007 12:06 pm | |
| belediye bakınca berkin gibi oluon olm | |
|
| |
therapzone
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın Çarş. Eyl. 19, 2007 1:59 pm | |
| - farthen dur brom demiş ki:
- baba bunların zamanı geçti sanki yaff.
görmeyen warsa zamanı geçmmştir | |
|
| |
__skytalker__
| Konu: Geri: test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın Çarş. Eyl. 19, 2007 2:28 pm | |
| tabi mesela ben ilk defa görüom | |
|
| |
| test dikkatlice okuyun we hızlıca cwplayın ki amacna ulaşsın | |
|