| [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] | |
|
+4TheBlackRider therapzone farthen dur brom serra 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
serra
| Konu: [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] Perş. Eyl. 06, 2007 11:52 am | |
| herkes slm..kal'dan mezun yok galiba hiç..o yüzden böle bi forum açtım varsa buraya:)2007'de mezun oldum..KAL'da okuyanlar bilir...her okul açıldığında önceki yılın birincisi konuşma yapar ve her yıl ki konuşmada ortak bir cümle vardır:KANUNİ'DE OKUMAK AYRICALIKTIR...yanlış anlaşılmasın diğer okullara kasıt olsun diye yazmıyorum bunu..mezun olduktan sonra cidden kanunide okumanın gururunu hissediyo insan..ve arkdşlar hoclardn falan bahsediyo gırgır geçiyo...bizde geçerdik.halada aramızda konuşuruz..bunlar zaten öğrenciliğin güzel yanları..ama bizim okuldaki hocalar bi başka cidden..ergun kudu'yu herkes bilir mesela(gıjım )..emral deyince herkesin elleri ya yakasına ya da saçlarına gider..bazıları ise o saçları kestirmek için berbere:)ama mezun olduktan sonra emral'ın yanına uğramayı unutmayın sakın..tamamen farklı bi adam görceksiniz çünkü..kal'dan mezun olduğum çin kendimi cidden şanslı hissediyorum..buraya yazcak o kdar şey varkii..ama bayağı uzun oldu yeter bu kadar:) | |
|
| |
farthen dur brom
| Konu: Geri: [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] Perş. Eyl. 06, 2007 12:42 pm | |
| yaff utanma yazda. ayıp degilmi.seni ben cagırdım buraya:D önce bize yazcaktın. ) hem hangi okulda akıllı hoca varki. tum trabzon lisesi hocalarıda manyak:) nese boşverelim simdi okul çekişmelerini.serra ablacım. tum arkilerini bekliyom buraya. neslide gelsin zonguldaktan onuda alacam buraya bu arada benim dedemin kardesi kalp krızı geçirdi:( dedemler hollandadan geldiler.(dedemi hiç sevmem.) bakalım ne olcak. | |
|
| |
therapzone
| Konu: Geri: [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] Perş. Eyl. 06, 2007 2:18 pm | |
| - serra demiş ki:
- herkes slm..kal'dan mezun yok galiba hiç..o yüzden böle bi forum açtım varsa buraya:)2007'de mezun oldum..KAL'da okuyanlar bilir...her okul açıldığında önceki yılın birincisi konuşma yapar ve her yıl ki konuşmada ortak bir cümle vardır:KANUNİ'DE OKUMAK AYRICALIKTIR...yanlış anlaşılmasın diğer okullara kasıt olsun diye yazmıyorum bunu..mezun olduktan sonra cidden kanunide okumanın gururunu hissediyo insan..ve arkdşlar hoclardn falan bahsediyo gırgır geçiyo...bizde geçerdik.halada aramızda konuşuruz..bunlar zaten öğrenciliğin güzel yanları..ama bizim okuldaki hocalar bi başka cidden..ergun kudu'yu herkes bilir mesela(gıjım )..emral deyince herkesin elleri ya yakasına ya da saçlarına gider..bazıları ise o saçları kestirmek için berbere:)ama mezun olduktan sonra emral'ın yanına uğramayı unutmayın sakın..tamamen farklı bi adam görceksiniz çünkü..kal'dan mezun olduğum çin kendimi cidden şanslı hissediyorum..buraya yazcak o kdar şey varkii..ama bayağı uzun oldu yeter bu kadar:)
bu söylediklerinin çoğu zaten tüm okullarda war kanuni yi diğer okullardan ayıran bi özellk grmedim ben orda ... ama bizim okulu (t lisesi) anlatmak gerekirse her yönüyle bambaşka bi okul öğretmenleriyle bahçesiyle çewresiyle geçmişiyle ..we ilerde bizim başarılarımızla olacağına canı gönülden inanıyorum saygılarımla..... | |
|
| |
serra
| Konu: Geri: [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] Perş. Eyl. 06, 2007 10:01 pm | |
| ok cnm sölerim herkese..nesliyle yazıp doldururz burayı merak etme:)sizin bölümede yazcam da önce ne yazcamı düşünim ama söz:)şimdi trb lisesinden olan arkadaşım..ben yazımdada belirttim amacım KAL'ı diğer okullarla kıyaslamak değilki...ama herkes kendi okulunun başka olduğunu savunur herzaman..bi de benim anlattıklarımı sadece KALlılar anlayabalir..o hocaları falan yani..çünkü sadece onlar tanıyolar.sen bana desen böle böle bi hoca vardı çok gırgırdı falan ben bişey anlarmıyım??yok..çünkü bilmiyorum trb ortamını...o yüzden ben her okul aynıdır demiyorum..herkes okuduğu okulun en farklı ve en iyi olduğunu düşünür..zaten iyi okuldan çıkan iyi,kötü okuldan çıkan kötü olur diye bişey yok..hatta iyi okul ve kötü okul kavramları bile yok aslında..iyi insan ve kötü insan vardır...konu biraz felsefik oldu ama:Dsonuç olarak tutup burda at yarışı gibi okul yarıştırmaya gerek yok dimi:) | |
|
| |
farthen dur brom
| Konu: Geri: [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] Cuma Eyl. 07, 2007 12:06 pm | |
| hayati konusmaya girme serra ablamla . felsefeyi benden ogrendi:D bitirir sizi.ayrıca hayatiye katılıyom. Bu bi çelişkimi yafff | |
|
| |
TheBlackRider
| Konu: Geri: [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] Salı Eyl. 11, 2007 6:45 pm | |
| bise diyecem alakasız olacak ama mezun olduktan sonra emralın yanına uzun sac ve sakalla gayet salaş bi görüntüyle gitmek istiyorum...sorum şu çekmecesinde bi altı patlar silah saklar mı? | |
|
| |
Albus Severus Diggory
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 32 Location : TrapZone Kayıt tarihi : 27/08/07
| |
| |
B.Kardes Admin
| Konu: Geri: [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] Salı Eyl. 11, 2007 10:02 pm | |
| sen bi mezun ol bakalım once.. tm ye gectin koolayladın sanma sırf ezber olacan bilg. unut | |
|
| |
therapzone
| Konu: Geri: [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] Çarş. Eyl. 19, 2007 1:53 pm | |
| - serra demiş ki:
- ok cnm sölerim herkese..nesliyle yazıp doldururz burayı merak etme:)sizin bölümede yazcam da önce ne yazcamı düşünim ama söz:)şimdi trb lisesinden olan arkadaşım..ben yazımdada belirttim amacım KAL'ı diğer okullarla kıyaslamak değilki...ama herkes kendi okulunun başka olduğunu savunur herzaman..bi de benim anlattıklarımı sadece KALlılar anlayabalir..o hocaları falan yani..çünkü sadece onlar tanıyolar.sen bana desen böle böle bi hoca vardı çok gırgırdı falan ben bişey anlarmıyım??yok..çünkü bilmiyorum trb ortamını...o yüzden ben her okul aynıdır demiyorum..herkes okuduğu okulun en farklı ve en iyi olduğunu düşünür..zaten iyi okuldan çıkan iyi,kötü okuldan çıkan kötü olur diye bişey yok..hatta iyi okul ve kötü okul kavramları bile yok aslında..iyi insan ve kötü insan vardır...konu biraz felsefik oldu ama:Dsonuç olarak tutup burda at yarışı gibi okul yarıştırmaya gerek yok dimi:)
bence de herkes kendine ama okul ortamı çok farklı hele bizim okul gibisi yok anlayamazsın zaten ama ben kanuni yi az çok biliyorum.. | |
|
| |
therapzone
| |
| |
__skytalker__
| Konu: Geri: [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] Çarş. Eyl. 19, 2007 2:25 pm | |
| seko olm adamı hafife alma plasmagun ı wardır adamın | |
|
| |
ragnar
| Konu: Geri: [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] Çarş. Eyl. 19, 2007 7:39 pm | |
| belime kadar saç küpe piercing göbeğine kadar sakal nasıl gidersen git... bişe yapmaz... okul dışında melek adam.. okula girince p..leşiyor. öğrencisi olmadığın sürece problem yok. sanırm | |
|
| |
__skytalker__
| Konu: Geri: [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] Perş. Eyl. 20, 2007 3:47 pm | |
| olm sora çifte kavrulmuş gelmein yanıma adamın kılı saç sakala | |
|
| |
TheBlackRider
| Konu: Geri: [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] Cuma Eyl. 21, 2007 10:25 pm | |
| abi adam bıyık bıyık gezio ama | |
|
| |
| [color=darkred][size=18]KAL MEZUNLARI..[/size][/color] | |
|